تاریخ : چهارشنبه 3 خرداد 1396     |     کد : 643

ایستگاه سلامت توسط مرکز مشاوره، بهداشت و درمان در دانشگاه بناب برپا شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب بهنام سلحشور رئیس مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه بناب در حایشه این برنامه گفت: این ایستگاه سلامت که با همکاری شبکه بهداشت شهرستان در حال برگزاری است به مناسبت هفته سلامت و خوابگاهها بوده با حضور کادر پزشکی که از طرف شبکه بهداشت در دانشگاه حضور دارند انجام می شود.
وی ادامه داد در ایستگاه سلامت غرفه های متعددی از قبیل تست رایگان دانشجوها توسط پزشک – برگزاری جلسات آموزشی پیشگیری از افسردی دانشجویان – اندازه گیری قند خون وزن و تناسب اندام – ثبت نام سفیران سلامت – برگزاری غرفه کانون همیاران سلامت روان – عضو گیری برای اعضای کانون - توزیع بروشور بهداشت روان و غرفه خطر سنجی سکته های قلبی مغزی و سرطان در ایستگاه سلامت در حال خدمت رسانی هستند.
سلحشور هدف از برگزاری ایستگاه سلامت را اشاعه فرهنگ خود مراقبتی و بهداشت سلامت جسم و روان نام برد و گفت: هدف از برگزاری این ایستگاه اشاعه فرهنگ خود مراقبتی و بهداشت سلامت جسم و روان و چکاپ بیماری HIV و بیماریهای جسمی و ... می باشد و بیش از ۳۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه از طریق این طرح توسط کادر پزشکی خدمات رسانی شدند.

نوشته شده در   چهارشنبه 3 خرداد 1396  ساعت  11   توسط   مدير سايت مرکز مشاوره دانشگاه بناب    تعداد بازدید  90
PDF چاپ بازگشت
نظرات شما :